Július 29.-én ismét benépesült a kedvelt tolnai üdülőtelep.

A XXXIX. Fadd-Dombori Triatlon Fesztivál a Sprint távú Age Group Országos Bajnokság, de változatos versenyszámaival kiváló lehetőséget biztosít a sportágba bekapcsolódni vágyóknak is. Nagy számban várják a triatlon világába betekintő gyermekeket, felnőtteket, baráti, családi, munkahelyi közösségeket a szervezők. A sportág hazai rendezvényei között egyedülállóan nyolc különböző távon, illetve versenyszámban nyílik lehetőség sportolásra, nem csak igazolt sportolóknak. Nevezés: https://sportolna.com/nevezes/

 

Fadd-Dombori, ahol az amatőr is lehet elit! Az abszolút győztes jutalma egy 2 személyes 2 éjszakás vízparti pihenés, végtelen nyugalom és gasztronómia élmények egy exkluzív környezetben, Tolna megye ékszerdobozában a Donautica Étterem és Hotelben.

 

Donautica Étterem és Hotel

 

Ha nem a végső győzelemre készülsz, akkor se csüggedj, mert a bor és a sport összehozza az embereket. Az alaptézist vallja Dúzsi Tamás borász is, aki alkalmilag verbuválódott csapattal többször rajthoz állt a SporTolna Triatlon Fesztiválon. A sprint távon célba érkezőknek egy külön erre a versenyre palackozott bor különlegességgel kedveskedünk.

 

 

 

A FANI egy nagy múltú sportruházati márka, amely elkötelezetten támogatja a magyar sportot, különösen a triatlon és úszóversenyeket. A 90-es évektől jelen vannak a hazai rendezvényeken, többek között Fadd-Domboriban is, ahol az általuk gyártott egyedi pólókkal, úszósapkákkal és triatlonos ruházattal színesítik a versenyzők megjelenését. Nagyon fontos számukra, hogy minél több fiatal megszeresse és aktívan részt vegyen a sportban. Póló rendelés: https://sportolna.com/egyedi-triatlonos-polok/

 

 

Fadd-Domboriban mindenki egyenlő esélyekkel indul, hiszen a nap folyamán tombolán nagy értékű nyereményekkel várunk minden versenyzőt és hozzátartozót, s már itt megválthatod a helyed a jubileumi 40. Sportolna fesztiválra.

 

Biztonságunk egyik alapköve

 

Kedvezményes nevezés: július 24.

 

#FaddonTali