Nevezés

Nevezés

Nevezési oldal: SPORTORIGO

Előnevezés kizárólag a SPORTORIGO  portálon!
1 felhasználói Fiókkal több Sportoló is regisztrálható, majd nevezhető.

Bankszámlaszám: SporTolna Szabadidősport Egyesület: 10404601-50526970-50701005

Kérjük, hogy a nevezési oldalon a SIMPLEPAY bankkártyás fizetést részesítsék előnyben!
Utalásnál a közlemény rovatba, a nevezésnél kapott RL-kódot kell feltüntetni, csoportos
nevezésnél pedig FH-kódot és klub nevet. A szervező minden fizetésről számlát állít ki, ezért a
valós vevő adatok megadása kötelező. Klub nevére csak akkor kérhető számla, ha a díjat a klub
elszámolja. Az előnevezési díjat legkésőbb a díjsáv zárónapján szükséges átutalni. A lejárat után a
fizetetlen nevezések törlődnek. Nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni!
A délelőtti futamokban egy versenyző csak egy futamban állhat rajthoz. Az 1985-ben, első
versenyünkön indulók nevezési díj fizetése nélkül indulhatnak! A pénteki, olimpiai ötpróba úszás
indulói csak a helyszínen nevezhetnek és fizethetnek. Kupon kódot nem fogadunk el.

Örömmel jelentjük, hogy a 40. Fadd-Dombori Triatlon Fesztivál is bekerült a Magyar Triatlon Szövetség Próbáld ki a triatlont! sorozatába. Ezeken a viadalokon a korábban megszokottnál egyszerűbben, hivatalos versenyengedély (licensz) nélkül is rajthoz állhatnak a szabadidő-sportolók. A mi versenyünkön sprint távon élhetnek ezzel a lehetőséggel mindazok, akik szeretnének megismerkedni a triatlonnal, vagy – hosszabb-rövidebb kihagyás után – újra visszatérnének szeretett sportágunkhoz.

 

A Próbáld ki a triatlont! sorozatban való részvételhez egy rövid regisztráció elvégzése szükséges a probaldkiatriatlont.hu oldalon. Ugyanitt megtaláljátok a Próbáld ki a triatlont! sorozat idei versenynaptárát és a pontos részvételi szabályzatot. A regisztráció után nyílik lehetőség nevezni a versenyre és távra, amelyen indulni szeretne.

 

A sprinttáv (750 m úszás, 19 km kerékpár, 5 km futás), ami egyúttal az egészségügyi dolgozók Országos Bajnoksága, kevesebb, mint két óra teljesíthető. Lehetőség lesz a távokat váltva – Én úszom-Te kerékpározol-Ő fut – is teljesíteni. Aki egészségügyi, vagy egyéb okból nem akar futni, az aquabike úszó- és kerékpártávjának teljesítésével próbálhatja ki felkészültségét, szintén bajnoki érmekért.

Családi körben, akár kisgyerekekkel együtt minden kötöttség nélkül a szuper minitáv (100 m úszás, 2 km kerékpár, 500 m futás) szintén jó lehetőség a csatlakozásra.

Az olimpiai pontokat az úszó távok (1000 m, 2000 m, 3000 m) és a triatlonfutamok teljesítésével lehet gyűjteni.

Fadd-Dombori, a Duna-holtág népszerű üdülőhelye, az ország egyik legrégebbi helyszíne július 26-án és 27-én várja a sportbarátokat.

Ezen a nyáron új korszak kezdődik a triatlon immár 40 éves magyarországi történetében! Kérjük, terjesszétek a jó hírt, legyünk minél többen a versenyeken, jöjjenek a triatlonnal ismerkedő szabadidő-sportolók! Mi nagy szeretettel várjuk őket, mint ahogy a rutinos versenyzőket is!