A XIV. Bátaszék triatlon kupa idén is egy lenyűgöző eseménynek bizonyult, ahol több mint 100 versenyző ért célba. A rendezvény családias hangulatot teremtett, és lehetőséget adott a kezdőknek és amatőröknek arra, hogy aktívan töltsék szabadidejüket és megismerkedjenek a triatlonnal. A versenyen óvodás kortól kezdve egészen a családi váltóig több futamban hirdettek győzteseket.  Ez a sokszínűség és az esemény barátságos légköre hozzájárult ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és élvezze a versenyzést.

 

Számos kategóriában lehetett nevezni a triatlon versenyre, hogy mindenki megtalálhassa a saját szintjének megfelelő kihívást. A kezdők és amatőrök részt vehettek a rövidebb távú versenyeken, amelyek a triatlon alapjait próbálták megismertetni velük. A gyerekek és családok számára szervezett futamokban is izgalmas versengés zajlott. Az óvodások örömmel teljesítették a rövid távokat, miközben a családi váltóban a családtagok együttműködve küzdöttek meg a kihívással.

 

A Bátaszék triatlon kupa nem csak a versenyekről szólt, hanem a közösség építéséről is. Az esemény lehetőséget teremtett a triatlon szerelmeseinek, hogy találkozzanak, beszélgessenek és tapasztalatokat cseréljenek egymással.

 

A Bátaszék triatlon kupa tehát sikeresen összekapcsolta a sportot és a közösségi élményt.

A versenyzők kiválóan szórakoztak, a verseny pedig egyértelműen hozzájárult a triatlon népszerűsítéséhez és a sport iránti érdeklődés növeléséhez.

Az eredmények az alábbi linkről elérhetőek:

XIV. Triatlon Kupa rajtlista- eredmények2023 (1)

 

A XIV. Bátaszék triatlon kupáról készült, Gaszner Ferenc képei: