Próbálj ki valami újat!

A legtöbbünkön versenyszezonja október végén véget ér, itt az ideje, hogy egy kicsit megpihenjünk, és keressünk valami új kihívást, keressünk valami mást, mint amit egész szezonban csináltunk.

Igen, a legtöbb edző azt fogja mondani, hogy vegyél ki egy kis pihenőt, csendesedjünk le, de ez nem azt jelenti, hogy a legtöbben meg is tesszük. Elvégre triatlonisták vagyunk, 🙂 és „ha már csináljuk akkor érdemes túlzásba is vinni.

Most, hogy nem lebeg a szemünk előtt a következő fő verseny, vegyél ki egy kis szabadságot, ne eddz, de mindenképpen használd ki a fittségedet valami határozottan nem triatlonos dologra.

Vágj neki annak a trükkös ösvénynek, vegyél részt egy úszóversenyen, csatlakozz ahhoz a csoportos kerékpározáshoz, vagy teljesíts néhány versenyt a Zwiftben. Fedezd fel! Használd a megszerzett kondiciódat, hogy kipróbálj valami újat.

Ne felejtsd el, hogy egész szezonban azért edzünk, hogy versenyezhessünk, de az edzéseket fel lehet használni valami szórakoztató és határozottan nem versenyszerű dologra is.

 

2023 december 30-án a BVSC uszodájában harmadszor kerül megrendezésre a KisTRI 100*100 challange.
A rendezvény egy remek lehetőség arra, hogy egy jó hangulatú versenyen közösen búcsúztassuk a 2023-as évet miközben elkezdjük a felkészülést a következő évre.
Ugorjunk fejest az újévbe. A kihívás teljesíthető egyénileg, 2, 3 és 4 fős csapatban is.
Részletek: www.100szor100.hu