Kedves triatlonosok és leendő triatlonosok!

Egy teljesen megújult honlapon köszöntelek benneteket, mint a SporTolna Triatlon Fesztivál alapító fő szervezője.

A rendezvény 39 éves történetében az vezérelt bennünket, hogy az amatőrtől a profikig, a 4-től 100 éves korig minden korosztály részére biztosítsunk mozgási- versenyzési lehetőséget. Ezt a célt elértük, hiszen ezidáig több mint 30 ezren indultak versenyünkön, köztük kétezer feletti úszó, kerékpáros, futó, vagy teljesen amatőr mozgáskedvelő nálunk teljesítette első triatlon versenyét!

Köszönjük a bizalmat, az idei versenyünkkel is szeretnénk ezt meghálálni. Tudjuk a kommunikáció fontosságát, ezért az eddigieknél határozottan nagyobb energiákat fektetünk e területre Szieber Ákos irányításával. A www. sportolna.com oldalunk mellett a facebookon is tervezett- rendszeres megjelenéseket adunk. Oldalunkon az idei versenyünk részletes kiírásai, pálya rajzai mellett, felelevenítjük a versenyünk történetét, eredményeit, fényképekkel, videókkal illusztrálva.

Történetünk részei rovatban megemlékezünk a hazai triatlon történetünk élő és az eltávozott kiemelkedő alakjairól. Kérlek, lehetőség szerint segítsd ezirányú munkánkat.

Gyere el közénk Fadd-Domboriba, Magyarország egyik legnépszerűbb és legnépesebb triatlon versenyére, ahol a kiírt távokat akár egyedül, vagy akár pároddal, akár az én-te-ő váltóban, ha nem akarsz vagy tudsz futni a csak úszásból és kerékpárból álló aquabike-ban teljesítheted.

Próbáld ki a triatlont!

Merülj el Fadd-Dombori páratlan természeti kincsében és keltsd életre a benned szunnyadó mozgás vágyat!

Miért ne, még a nevezési díj is kedvező!

Czencz Péter

 

Nevezés: 

https://sportorigo.com/HU/4/Nevezes/281/XXXIX-Sportolna-Triatlon-Fesztival-UP-ranglista-Amator-kupa-Sprint-OB