Közeledik a versenyszezon. Ahogy a természet kibontja virágait, úgy készülünk mi is a mozgás, az egészség és a közösség jegyében.

Idén különleges alkalomra hívunk benneteket, hiszen az egyik legrégebbi és legjelentősebb triatlon versenyünket ünnepeljük.
A Sportolna Triatlon Fesztivál jubileumi éve közeleg, és szeretnénk, ha veletek együtt emlékeznénk meg erre az eseményre.

Az elmúlt években hatalmas közösséget hoztunk létre, amelyben a sport és az egészséges életmód az egyik legfontosabb érték.
Most arra kérünk titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk és támogassátok a Sportolna Triatlon Fesztivált a lehetőségeitekhez mérten.

Hogyan teheted ezt meg? Nagyon egyszerű! Mindössze annyit kell tenned, hogy az adód 1%-át felajánlod a Sportolna Triatlon Fesztiválnak. Ez az összeg hatalmas segítséget jelent majd a verseny megvalósításában, és abban, hogy a résztvevőknek minőségi élményt tudjunk nyújtani.

Ez az esemény nemcsak a triatlon szerelmeseinek szól, hanem mindazoknak, akik hisznek a közösség erejében és az egészséges életmód fontosságában. Ezért kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a lehetőséget barátaitokkal, családtagjaival és ismerőseitekkel, hogy minél több támogató csatlakozzon hozzánk.

A Sportolna Triatlon Fesztivál nem csupán egy verseny, hanem egy összefogás, egy ünnep és egy közös célt szolgáló esemény. Gyertek és legyetek részesei ennek az egyedülálló élménynek, és segítsetek, hogy ez a jubileumi év emlékezetes legyen mindannyiunk számára!

Köszönjük, hogy támogatjátok a Sportolna Triatlon Fesztivált!

Sportolna Szabadidősport Egyesület.
7100 Szekszárd Allende utca 32
Adószám:19238337-1-17
Bankszámla:10404601-50526970-50701005